Corporate 22/12/2020

AG meer dan ooit supporter van jouw leven in nieuwe campagne


AG lanceert op woensdag 23 december een grootscheepse merkcampagne om zijn rol te herbevestigen als supporter van het leven van zijn klanten en de maatschappij. De boodschap van de campagne is eenvoudig maar essentieel: volg je gevoel en leef jouw leven. Hoe groot of klein je plannen ook zijn in deze moeilijke tijden.
 

Heidi Delobelle, CEO van AG:
Midden in deze coronapandemie is het meer dan ooit belangrijk om als verzekeraar de veiligheid en gemoedsrust te bieden die nodig zijn om je plannen waar te maken.

 


Volg jouw gevoel en leef jouw leven

De coronacrisis heeft gezorgd voor een nieuwe realiteit die de maatschappelijke rol van een verzekeraar alleen maar heeft versterkt. Deze realiteit zal weer veranderen eens we het virus hebben kleingekregen en we weer volop genieten van het leven. En al zal de pandemie wellicht ook daarna zijn sporen nalaten, dat mag niemand beperken in het leven.

 

Nathalie Erdmanis, Directeur Strategic Marketing:
Onze boodschap is dat we alle mensen aanmoedigen om hun gevoel te volgen en hun eigen leven te leiden. Met in het achterhoofd dat AG – nu en ook in de toekomst – supporter is van hun keuzes, hoe verschillend die ook mogen zijn. 

 

 

De campagne toont verschillende fases in een mensenleven, waarbij de personages hun verlangens en drijfveren uitdrukken in de vorm van een persoonlijk motto. Elke situatie is gekoppeld aan een ecosysteem waarin AG actief is: gezin, mobiliteit, gezondheid, pensioen, beleggingen, woning, en niet te vergeten, ondernemerschap. Tot slot bevat elke scène een verrassing, die zowel humoristisch als emotioneel kan zijn. Ontdek ze in de bijlage.


Vanaf 23 december

De televisiespots, met muziek van de Belgische band ‘Soulsister’, zijn vanaf 23 december te zien op televisie (VTM, Vier, Vijf, LaUne, RTL-TVi, Tipik, AB3), op verschillende videoplatformen (VTM-Go, auvio, rtl-play, ...) en op sociale media (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter). Vanaf 19 januari 2021 is de campagne ook te zien op posters in het straatbeeld.

 

     
Foto’s
  • Brandcampaign_-png

  • Brandcampaign-png