Innovatie 02/11/2021

Uppie, een nieuwe beleggingsoplossing van AG* gecommercialiseerd door Keytrade Bank*

Keytrade Bank* wil zijn aanbod op de Belgische markt uitbreiden en stelt Uppie voor, een innovatieve 100% online beleggingsoplossing.
Uppie is al beschikbaar voor stortingen vanaf 10 euro en biedt 4 spaar- en beleggingsformules aan. Met deze formules, levensverzekeringen van tak 21 en tak 23, kan je je geld wakker schudden en tegelijkertijd je dierbaren beschermen.
Uppie maakt beleggen eenvoudig en begeleidt klanten online om te bepalen welke formule het best past bij hun behoeften en hun mogelijke risico-appetijt. Er gaat bijzondere aandacht naar het gebruik van duidelijke en begrijpelijke taal.
.

 

Heidi Delobelle, CEO van AG : 
"We zijn heel blij dat Keytrade Bank ervoor heeft gekozen om onze digitale oplossing Uppie op de markt te brengen. We zijn ervan overtuigd dat dit aanbod beantwoordt aan de behoeften van klanten die op zoek zijn naar een eenvoudig, toegankelijk en interessant product om in te beleggen. De samenwerking met Keytrade Bank past perfect in ons streven om ambitieuze partnerschappen aan te gaan en oplossingen te bieden die verder gaan dan verzekeringen."

 

Thierry Ternier, CEO Keytrade Bank : 
"Om zijn beleggers een maximale keuzevrijheid te bieden, is Keytrade Bank voortdurend op zoek naar manieren om zijn aanbod uit te breiden. We zijn er dan ook trots op dat we met AG, de nummer één verzekeraar in België, hebben samengewerkt om Uppie op de markt te brengen. Uppie is een flexibele, toegankelijke en innovatieve oplossing en sluit dan ook naadloos aan bij het aanbod van Keytrade Bank. Het is een aantrekkelijke nieuwe formule voor onze klanten.”
 


____________________________

Over AG
Met een marktaandeel (eind 2020) van 29,2% in Leven en van 16,3% in Niet-Leven is AG leider op de Belgische verzekeringsmarkt. AG verdeelt zijn producten via verschillende kanalen zodat alle klanten op de hen passende manier bediend worden: via onafhankelijke verzekeringsmakelaars en Fintro-agenten, via de kantoren van BNP Paribas Fortis en bpost bank en in samenwerking met grote ondernemingen en professionele sectoren voor groepsverzekeringen, net als via allerlei andere partners. AG telt meer dan 4.000 gespecialiseerde medewerkers. 
U vindt meer informatie op www.ag.be. 

Over Keytrade Bank
Keytrade Bank is de Belgische marktleider in online bankieren en beleggen met een compleet aanbod.
De klanten van Keytrade Bank vinden er alles wat ze van een bank verwachten (zichtrekening, spaarrekening, kaarten, mogelijkheid om te beleggen in aandelen, fondsen, hypothecaire lening, ...) en dit zonder dat ze zich moeten verplaatsen. Ze beheren volledig autonoom hun bank- en beursverrichtingen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Keytrade Bank maakt deel uit van de groep Crédit Mutuel Arkéa. 
www.keytradebank.be


Deze communicatie bevat geen beleggingsadvies of aanbeveling, noch een financiële analyse. Niets in deze communicatie mag worden geïnterpreteerd als informatie met contractuele waarde. Deze communicatie is uitsluitend als informatie bedoeld en vormt op geen enkele manier een commercialisering van financiële producten. Keytrade Bank kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eender welke beslissing op basis van de informatie die deze communicatie bevat, noch voor het gebruik ervan door derden. Elke belegging bevat risico’s zoals een mogelijk kapitaalsverlies. Gelieve u in te lichten voor u in financiële instrumenten belegt. Lees daarom aandachtig het document "Overzicht van de belangrijkste kenmerken en risico’s van financiële instrumenten" in het Document center op keytradebank.be.
     
Foto’s
  • uppie with AG-PNG