Cultuur 08/02/2017

AG Insurance behoort andermaal tot Top Employers

Voor het vijfde opeenvolgende jaar krijgt AG Insurance het label ‘Top Employer België’. Dit label wordt op basis van een grondige analyse door het Top Employers Institute toegekend aan ondernemingen die zich onderscheiden door hun uitmuntend humanresourcesbeleid.

  


Een objectief kwaliteitslabel


'Top Employer' is een objectief en onafhankelijk label. Met het oog op de toekenning ervan hebben experts van het Top Employers Institute de voorbije maanden het HR-beleid van een groot aantal Belgische en internationale ondernemingen grondig geanalyseerd. Zij onderzochten onder andere aspecten als de basisverloning, de niet-financiële voordelen, het opleidingsaanbod en de bedrijfscultuur.
In 2016 kregen slechts 54 Belgische ondernemingen het ‘Top Employer’-label toegekend. AG Insurance behaalt deze erkenning voor het vijfde opeenvolgde jaar. Een meerwaarde voor AG Insurance


Eens te meer is de toekenning van dit label een mooie erkenning voor de continue inspanningen die AG Insurance levert om zijn HR-beleid en -praktijken te optimaliseren.


Jan Heyvaert, Human Resources Director:
“Ik ben ontzettend trots dat we opnieuw het Top Employer-label mogen dragen. Het onderstreept onze dagelijkse inzet voor onze 4.400 medewerkers. En ook in 2017 blijven we inspanningen leveren op het vlak van ons opleidingsaanbod, het welzijn op het werk, de optimalisering van het loonpakket enz. We blijven met andere woorden “supporters van het leven”, niet alleen van onze klanten, maar ook van onze medewerkers.”

 
Meer informatie over het Top Employers Institute, de enquête en de score van AG Insurance, vind je op de website Top Employer