Cultuur 02/11/2016

AG Insurance verkozen tot Top Employer 2016

Voor het vierde jaar op rij behaalt AG Insurance het label ‘Top Employer België’. Dit kwaliteitscertificaat wordt toegekend aan ondernemingen die zich onderscheiden door hun uitstekende humanresourcesbeleid.


Objectief kwaliteitslabel


'Top Employer' is een objectief en onafhankelijk label. Om deze certificering te kunnen toekennen hebben experts het HR-beleid van talrijke Belgische en internationale ondernemingen onder de loep genomen. Zo onderzochten ze de laatste maanden verschillende aspecten van het HR-beleid. Denk maar aan salaris- en arbeidsvoorwaarden, carrièremogelijkheden en opleidingsaanbod.

Enkel verantwoordelijke en duurzame ondernemingen die beantwoorden aan strikte criteria en een beleid voeren waarbij hun medewerkers centraal staan, krijgen het Top Employer-label.

Bij AG Insurance werken we voortdurend aan een geïntegreerd HR-beleid door verschillende acties te lanceren.
“Het einddoel is enerzijds de dienstverlening aan de klanten blijven verbeteren en anderzijds aantrekkelijke en stimulerende arbeidsomstandigheden creëren voor onze medewerkers. Hierin speelt FlexiWork (programma waarmee 93 % van de medewerkers een dag per week kan telewerken, nvdr) ongetwijfeld een belangrijke rol,” vertelt Raphaël Copis, Communication & Human Resources Director.Meerwaarde voor AG Insurance


In 2016 heeft AG Insurance zich volgens de experts van het CRF Institute concreet onderscheiden door:


• Zijn loonbeleid
• Voordelen in natura en kwaliteitsvolle arbeidsomstandigheden
• Mogelijkheden op het vlak van opleiding en persoonlijke ontwikkeling
• Zijn loopbaanontwikkeling
• Zijn bedrijfscultuur


De toekenning van dit label betekent ongetwijfeld een meerwaarde voor AG Insurance en vormt een bewijs van het engagement tegenover zijn medewerkers. AG Insurance is supporter van het leven, niet alleen van dat van zijn klanten, maar ook van dat van zijn eigen medewerkers.

Meer weten over het CRF Institute, het onderzoek en de rating van AG Insurance? Surf naar de website van Top Employer.

     
Foto’s
  • Banner top employer

  • Top employer