Corporate 19/01/2015

AG Insurance maakt de globale rendementen voor 2014 bekend voor al zijn tak 21-levensverzekeringen

Hieronder vindt u een overzicht van de globale brutorendementen* voor 2014 die AG insurance aanbiedt voor zijn verschillende tak21-levensverzekeringen.Tak 21-verzekeringen combineren de zekerheid van een gewaarborgde rentevoet met een potentieel bijkomend rendement dat o.a. afhangt van de evolutie van de financiële markten, de zogenaamde winstdeling.


Levensverzekeringen verdeeld via makelaars en Fintro-agenten


AG Safe+ , een individuele tak 21-levensverzekering van AG Insurance verdeeld via makelaars en Fintro-agenten, behaalde in 2014 dankzij de winstdeling een globaal brutorendement* van 2,75%.
In 2014 schommelde de gewaarborgde brutorentevoet tussen 1,50% en 1,00% (waarvan de beheerskosten van max 0,50% dienen afgetrokken te worden).


Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de rendementen 2014 van de tak 21 en 26-levensverzekeringen verdeeld via makelaars en Fintro-agenten.Tak 23-beleggingsverzekeringen


Klik hier voor een overzicht van de prestaties in 2014 van de AG Life fondsen beschikbaar binnen AG Fund+.

Levensverzekeringen verdeeld via BNP Paribas Fortis


Free Invest Plan is een individuele tak 21-levensverzekering van AG Insurance, gecommercialiseerd door BNP Paribas Fortis. Dankzij de winstdeling bedraagt het globale brutorendement* van Free Invest Plan voor 2014 2,75%.
De gewaarborgde rentevoet van Free Invest Plan voor premies gestort in 2014 schommelde tussen 1,50% en 1,00%.


Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de rendementen 2014 van de tak 21 en 26-levensverzekeringen aangeboden door BNP Paribas Fortis.Tak 23-beleggingsverzekeringen


Klik hier voor een overzicht van de prestaties in 2014 van de AG Life fondsen beschikbaar binnen Smart Fund Plan en/ of Easy Fund Plan.

Levensverzekeringen verdeeld via bpost bank


Post Optima BEST is een individuele tak 21-levensverzekering van AG Insurance, gecommercialiseerd door bpost bank. Dankzij de winstdeling bedraagt het globale brutorendement* van Post Optima BEST voor 2014 2,75%.
De gewaarborgde rentevoet van Post Optima BEST voor premies gestort in 2014 schommelde tussen 1,50% en 1,00%.


Klik hier voor een overzicht van de rendementen 2014 van de tak 21 levensverzekeringen verdeeld via bpost bank.
 
 
* Globaal brutorendement onder voorbehoud van aanvaarding door de algemene aandeelhoudersvergadering van AG Insurance. De rendementen uit het verleden houden geen waarborg in, noch een beperking voor de toekomst.


AG Safe+, Free Invest Plan en Post Optima BEST zijn individuele levensverzekeringen (tak21) van AG Insurance. Raadpleeg gratis de Financiële Infofiche Levensverzekering voor de kenmerken en voorwaarden (instap- en uitstapkosten) van deze producten.- AG Safe +: op http://www.aginsurance.be
- Free Invest Plan: op http://www.bnpparibasfortis.com/
- Post Optima BEST: op http://www.bpostbank.be/portal/Start.asp

     
Foto’s