Cultuur 23/01/2015

AG Insurance lanceert 'Keep It Up Challenge'

AG Insurance organiseert de komende weken de “Keep It Up Challenge”. In deze minicompetitie gaan we op zoek naar de voetbalsupporter met de beste balkunsten. De uiteindelijke winnaar mag zich verheugen op een meet & greet met zijn of haar favoriete speler.

Sportbeleving wordt bij AG Insurance zowel op als naast de werkvloer actief gepromoot. Zo willen we zoveel mogelijk mensen aanzetten om de positieve effecten van sport te ontdekken en er een gezonde levensstijl op na te houden.
 
De “Keep It Up Challenge” past volledig binnen deze doelstelling. Hiermee wil AG Insurance de voetbalfans uitdagen om zelf hun voetbalkunsten boven te halen.Marc Coucke, voorzitter van eersteklasser KV Oostende
: “Het is verslavend, vrij eenvoudig en iedereen met een passie voor de sport heeft het wel al eens geprobeerd. Het is een leuk initiatief om dit in een competitief jasje te steken en de fans zo een ludieke kans te bieden om ook eens hun balgevoel te demonstreren.”
 


Vier eersteklasseploegen stellen hiervoor hun accomodaties ter beschikking. Voor de aanvang van de match stelt AG Insurance een speciaal ingerichte zone op waar de jongleurs terecht kunnen. Daar krijgen ze één minuut de tijd om de bal zoveel mogelijk keer te tikken zonder dat deze de grond raakt. De beste jongleurs nemen het tegen elkaar op in de halve finales in een stadion vol supporters. In de finale, waarvan de datum en locatie nog worden meegedeeld, zullen de sterksten strijden voor de hoofdprijs: een meet & greet met hun favoriete speler.
 

     
Foto’s