Cultuur 07/10/2015

AG Insurance opnieuw op zoek naar voetbalsupporters met beste jongleerkunsten

AG Insurance organiseert dit voetbalseizoen de tweede editie van de Keep It Up Challenge. Maar liefst zeven eersteklasseploegen zijn dit jaar gastheer voor de uitdaging waarin we op zoek gaan naar de voetbalsupporters met de beste jongleerkunsten. Red Flame Imke Courtois neemt het meterschap op zich.
Na het succes van de vorige editie, kon een nieuwe Keep It Up Challenge dit seizoen niet uitblijven. De voetbaluitdaging van AG Insurance maakt de komende maanden dan ook opnieuw haar intrede in onze eerste klasse, en dit bij meer ploegen, over een langere periode, met grotere prijzen en een goed doel! Want per deelnemer schenkt AG Insurance één euro aan de Belgian Homeless Cup bovenop 500 euro per winnende finalist!Zeven eersteklassers


Dit seizoen stellen zeven eersteklasseploegen hun accommodaties ter beschikking van de challenge. Op 14 speeldagen van oktober tot en met maart stelt AG Insurance er zijn speciaal ingerichte zone op waar de jongleurs terecht kunnen voor de preselecties. De winnaar van elke preselectie wordt beloond met een prachtige kickertafel! De opdracht blijft dezelfde: de deelnemers krijgen een minuut de tijd om de bal zoveel mogelijk keer te tikken zonder dat deze de grond raakt!Imke Courtois, het gezicht van de Challenge


Nieuw in deze editie is het meterschap van Red Flame en Standard-speelster Imke Courtois, die met plezier het nieuwe gezicht wordt van de Keep It Up Challenge:

“De Belgian Homeless Cup is een bijzonder mooi initiatief en goed doel. Ik ben dan ook zeer blij dat de Keep It Up Challenge zich hiervoor wil inzetten en fier dat ik dit jaar deel kan uitmaken van deze originele voetbaluitdaging.”.


De eerste preselectie gaat door op 17 oktober op Daknam, voor de wedstrijd Lokeren – OH Leuven. De weken en maanden nadien volgen per club telkens twee preselecties bij SV Zulte Waregem, KV Oostende, AA Gent, RSC Charleroi, KV Mechelen en KV Kortrijk.     
Foto’s
  • 15_10_AG_COURTOIS_31

  • keepitup2015 235x120

  • keepituplogo