Cultuur 22/04/2015

Eerste Family Day in teken van de sport

Op 26 april organiseert AG Insurance in zijn hoofdzetel in Brussel een uniek familiaal en sportief evenement voor al zijn medewerkers. Veel meer dan een interne opendeurdag, is deze Family Day vooral een kans voor onze medewerkers en hun familieleden om hun bedrijf te beleven in zijn meest sportieve gedaante en nieuwe sporten te ontdekken.
Als groot promotor van het actief sporten, zal AG Insurance zijn medewerkers en hun genodigden er kennis laten maken met een waaier aan sporten als judo, schermen, tafeltennis, hoogspringen,  boogschieten… Vergaderzalen, hall, parkings, de tuinen werden speciaal ingericht om deze sporten te kunnen beoefenen. Bovendien werd een “urban trail” parcours uitgetekend dat de deelnemers al lopend of wandelend kennis laat maken met gekende en minder gekende plekken in de gebouwen van onze hoofdzetel, zoals de archieven, de garages, …
  
Als kers op de taart krijgen de deelnemers de kans om op de “meet & greet” stand kennis te maken met en advies te krijgen van gekende sporters als judoka Charline Van Snick (brons op de OS van Londen, 2012), ex-sprintkoningin Kim Gevaert, de tienkamper Hans Van Alphen, de sportschutter Lionel Cox (zilveren medaille in Londen) en de kajakker Bob Maessen.
 
Meer dan 1700 medewerkers en hun familieleden zullen deelnemen aan deze eerste Family Day.


Raphaël Copis, directeur HR en Communicatie: “De Family Day is een nieuw en uniek voorbeeld van hoe AG Insurance op coherente en volgehouden manier de promotie van de sport gebruikt als motor om de gezondheid, de betrokkenheid en de motivatie van zijn werknemers verder te versterken. Wie aan sport doet, voelt zich beter in zijn vel. Uiteindelijk heeft dit ook een positieve impact op de arbeidsprestaties en de kwaliteit van de service aan onze klanten”.

     
Foto’s