Corporate

AG wint voor de 10e keer op rij de prestigieuze Trofee van de Makelaars


Decavi kent 6 verzekeringstrofeeën Niet-Leven 2023 toe aan AG

 

Op woensdag 26 april werden naar jaarlijkse gewoonte de Decavi Niet-levensverzekeringstrofeeën uitgereikt. Net als in het recordjaar 2022, sleept AG ook dit jaar 6 awards in de wacht. Kers op de taart is de winst – voor het 10e jaar op rij – van de felbegeerde Trofee van de Makelaars. Deze wordt niet door de jury maar door de Belgische verzekeringsmakelaars zelf toegekend. 


Naast deze prestigieuze erkenning waren er ook awards op het vlak van Maatschappelijke Inzet en van Preventie, en voor AG-producten in Woning, Rechtsbijstand en Package.  

 

Trofee van de Makelaars: 10x winst op een rij


Op de uitreiking van de Decavi verzekeringstrofeeën Niet-Leven, nam AG dit jaar voor de 10e keer op rij de Trofee van de Makelaars mee naar huis. Deze award geldt als erkenning voor de inspanningen die de 4.300 medewerkers van AG dagelijks leveren, en als bewijs van de zeer sterke band tussen AG en zijn makelaars. 


Edwin Klaps, Managing Director Broker Channel: "Hoe vaker je een prijs wint, hoe moeilijker het wordt om die prestatie het jaar nadien te herhalen. Daarom ben ik zo verheugd dat we terug de Trofee van de Makelaars winnen. Want een duidelijkere erkenning voor onze blijvende goede samenwerking met de makelaardij kunnen we niet krijgen dan met deze 10e winst op rij. Zeker omdat de makelaars zelf de winnaar in deze categorie kiezen, gebaseerd op een ruime lijst aan criteria. Productkwaliteit, innovatievermogen, servicelevels, technische ondersteuning, communicatie en samenwerking, …: ze worden allemaal in aanmerking genomen. Een prijs waar ik samen met gans AG dus zeer trots op ben.” 

 

Maatschappelijke inzet

Als marktleider binnen de Belgische verzekeringssector wil AG meer dan alleen maar verzekeringen van hoge kwaliteit aanbieden. Het bedrijf wil mee de weg wijzen naar een betere wereld, als verzekeraar, als investeerder, als werkgever en als verantwoordelijke onderneming. Deze ambitie wordt door Decavi dit jaar erkend met de Award voor Maatschappelijke Inzet. Decavi apprecieerde met name een aantal toonaangevende projecten die AG in 2022 voerde rond kansarmoede en sociale uitsluiting, de strijd tegen eenzaamheid, en duurzame en groene mobiliteit.


Preventie

In het verlengde van de prijs voor Maatschappelijke Inzet, won AG ook de award voor Preventie. Onder het motto ’Voorkomen is beter dan genezen’ sensibiliseert AG via de eigen communicatiekanalen én via die van de distributiepartners, en investeert het in tal van specifieke en gerichte partnerschappen en campagnes. Op die manier wil de verzekeraar mensen bewust maken van bepaalde risico’s, hen adviseren en bruikbare informatie verstrekken, om zo concreet te tonen wat zij kunnen doen om ongevallen te voorkomen. Meer specifiek krijgt AG dit jaar erkenning voor zijn “Safety First”-campagne voor jonge fietsers, waarbij het dragen van een helm werd gepromoot bij kinderen, via een ludieke ontwerpcampagne. 

 

Nieuwe trofeeën voor toonaangevende producten

Naast de 3 hoger vernoemde trofeeën sleepte AG ook nog 3 product awards in de wacht, met name voor Modulis Easy, Providis Globale Rechtsbijstand en de Top Woning brandverzekering. 


Modulis Easy is een handige toepassing die het leven van makelaars en professionele klanten vergemakkelijkt doordat zaakvoerders en bedrijven al hun professionele verzekeringen Niet-Leven kunnen bundelen in één enkel dossier, met één vervaldag en één globale premie. Op die manier beschikken ze over een complete en optimale bescherming op maat van hun zaak, met een minimum aan administratie. Deze 7e award op rij voor Modulis Easy herbevestigt dat deze manier van werken sterk geapprecieerd wordt door de AG business klanten, sinds de dag van lancering. 


Vandaag stijgt het aantal juridische geschillen fors, onder meer door de opkomst van e-commerce en deeleconomieën zoals autodelen of huurplatformen. Daar bovenop worden ze ook alsmaar duurder. Een goede rechtsbijstandsverzekering vormt daarom meer dan ooit een goede, zelfs noodzakelijke investering voor eenieder. Providis Globale Rechtsbijstand wint voor de 3e keer op rij de Decavi producttrofee voor de beste rechtsbijstand, en herbevestigt zo het meest interessante product in deze categorie te zijn. 


Top Woning herbevestigt op haar beurt haar status van meest complete oplossing op maat voor de verzekering van een woning, en blijft gelden als de referentie op de markt dankzij de zeer uitgebreide waarborgen. AG is trots op zijn verzekering Top Woning, die dus niet alleen de meest verkochte woningverzekering in België blijft, maar ook de beste.

 

     
Foto’s
  • de65d249-e8bf-4bad-a8eb-e0d612c301e4-jpg

  • dd72832d-6ac5-4f7b-8566-bf6c2968127d-jpg

  • 851211f4-7dde-4857-a7cb-3e5f23dee525-jpg