Corporate 24/10/2019

Decavi-verzekeringstrofeeën Leven 2019: AG valt twee keer in de prijzen!

Op woensdag 23 oktober vond voor de 20e keer de uitreiking plaats van de Decavi-verzekeringstrofeeën Leven. Opnieuw sleepte AG de meest prestigieuze prijs in de wacht, de Trofee van de Makelaars. Daarnaast werd AG ook beloond met de Trofee voor het beste VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen).


Sinds 2000 reikt Decavi elk jaar de Verzekeringstrofeeën uit aan de beste producten van de Belgische verzekeringsmaatschappijen. In april gebeurt dat voor de producten Niet-Leven en in oktober voor de producten Leven. Nu al voor de 11e keer in 20 edities won AG de prestigieuze Trofee van de Makelaars in Leven. In april van dit jaar sleepte AG ook de Trofee Niet-leven in de wacht. Net als in 2018, 2017, 2016 en 2015 opnieuw een dubbelslag voor AG, want de maatschappij won ook de Trofee voor het beste VAPZ. Deze prijzen tonen eens te meer aan dat AG een leiderspositie heeft op de levensverzekeringsmarkt, met expertise in de volgende drie domeinen: beleggingsproducten, risicodekkingen en aanvullende pensioenverzekeringen.
   


Prestigieuze prijs


De Trofee van de Makelaars wordt algemeen beschouwd als de meest prestigieuze van alle verzekeringstrofeeën. Terwijl in alle andere categorieën een jury van experts de winnaars bepaalt, wordt deze trofee toegekend op basis van een peiling bij de makelaars-leden van Feprabel.
Een prijs die het resultaat is van een jarenlange nauwe samenwerking en van de vertrouwensrelatie met de makelaars, zoals Edwin Klaps aangeeft:

Edwin Klaps, Managing Director AG 
"AG heeft altijd een positieve strategie ontwikkeld ten opzichte van zijn distributiepartners, onder andere onafhankelijke verzekeringsmakelaars. De markt voor de levensverzekeringen blijft een topprioriteit voor AG, zeker in termen van beschermingsbehoeften of aanvullende pensioenen. De DECAVI-trofee van de Makelaars bewijst eens te meer onze positieve samenwerking met de makelaars. AG wordt beloond voor het voortdurende vertrouwen dat de maatschappij krijgt van makelaars en hun klanten. We willen hen hiervoor hartelijk bedanken."

 

Het beste VAPZ


Net als de voorbije vier jaar wint AG ook de Trofee voor het beste VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen). Het VAPZ-gamma van AG biedt talrijke troeven, waaronder de zekerheid van een gewaarborgd rendement en de bescherming van de naasten dankzij de aanvullende dekkingen in arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Frédéric Van Dieren, commercieel directeur
"
Het VAPZ van AG is een van de vele levensverzekeringen die onafhankelijke makelaars en bankagenten van BNP Paribas Fortis en Fintro kunnen aanbieden aan hun klanten. Daarnaast is AG uitgegroeid tot de referentie op het gebied van pensioenoplossingen voor zelfstandigen. Met het VAPZ, de Individuele Pensioentoezegging (IPT) en de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ) biedt AG zelfstandigen een volledig gamma van oplossingen aan zodat ze hun toekomst in alle rust kunnen voorbereiden."

     
Foto’s
  • vie2019-04-jpg

  • vie2019-03-jpg

  • vie2019-02-jpg

  • vie2019-jpg