Corporate 26/10/2017

Decavi-Verzekeringstrofeeën Leven: AG Insurance valt twee maal in de prijzen

Op woensdag 25 oktober werden naar jaarlijkse traditie de Decavi-Verzekeringstrofeeën Leven uitgereikt. Opnieuw sleepte AG Insurance de meest prestigieuze prijs in de wacht, de Trofee van de Makelaar. Daarnaast werd AG Insurance ook beloond met de Trofee voor het beste VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen).  


Sinds 2000 reikt Decavi elk jaar de Verzekeringstrofeeën uit voor wat, volgens een jury van experten, de beste producten van de Belgische verzekeringsmaatschappijen zijn. In april gebeurt dat voor de producten Niet-Leven en in oktober voor de producten Leven. Nu al voor de 9de keer in 18 ceremonies won AG Insurance de prestigieuze Trofee van de Makelaars in Leven. In april van dit jaar gebeurde hetzelfde al voor de Trofee Niet-Leven. Net als vorig jaar en in 2015 dus opnieuw een dubbelslag voor AG Insurance, dat hiermee eens te meer zijn sterke reputatie bij de makelarij bevestigd ziet.    


Een prestigieuze prijs

De Trofee van de Makelaars wordt algemeen beschouwd als de meest prestigieuze trofee van alle verzekeringstrofeeën. Terwijl in alle andere categorieën een jury van experts de winnaars bepaalt, wordt deze trofee toegekend op basis van een peiling die gehouden wordt bij de makelaars-leden van Feprabel.
Deze prijs is het resultaat van de jarenlange nauwe samenwerking en de vertrouwensrelatie met de makelaars, zegt Edwin Klaps, Bestuurder – Directeur van AG Insurance:

Edwin Klaps, Bestuurder - Directeur :

“Makelaars zijn in de eerste plaats onafhankelijke tussenpersonen, ze kiezen vrij de verzekeringsmaatschappijen waarmee ze willen samenwerken. Het is dan ook een eer voor AG Insurance dat ze ons jaar na jaar erkennen als hun voorkeurspartner en ik wil hen hiervoor dan ook hartelijk bedanken. Daarnaast doet het me extra plezier dat we opnieuw de trofee in de wacht slepen voor de levensverzekeringen. Dit is immers een markt die moeilijke momenten doormaakt, maar voor AG Insurance wel een topprioriteit blijft, waarin we een full player willen blijven, op het vlak van zowel beschermingsproducten, aanvullende pensioenopbouw als beleggingen.”


Het beste VAPZ

Net als de voorbije twee jaren wint AG Insurance ook de Trofee van het beste VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen). Het VAPZ-gamma van AG Insurance biedt talrijke troeven, waaronder de zekerheid van een gewaarborgd rendement en de bescherming van de naasten dankzij de aanvullende dekkingen in arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Frédéric Van Dieren, commercieel directeur :

“Deze prijs is dan ook geen toeval. AG Insurance is zeer actief in tweedepijlerproducten en beschikt over een bijzondere expertise in dit domein Bovendien zijn de financiële soliditeit en solvabiliteit van AG Insurance, zeker in de huidige context van lage rentevoeten, onmisbare troeven die ons de mogelijkheid bieden producten als het VAPZ optimaal te laten evolueren en onze portefeuille proactief te beheren.”


     
Foto’s