Corporate 25/10/2018

Decavi-Verzekeringstrofeeën Leven: AG Insurance valt twee keer in de prijzen

Op woensdag 24 oktober vond voor de 19e keer de uitreiking plaats van de Decavi-Verzekeringstrofeeën Leven. Opnieuw sleepte AG Insurance de meest prestigieuze prijs in de wacht, de Trofee van de Makelaars. Daarnaast werd AG Insurance ook beloond met de Trofee voor het beste VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen).


Sinds 2000 reikt Decavi elk jaar de Verzekeringstrofeeën uit aan de beste producten van de Belgische verzekeringsmaatschappijen. In april gebeurt dat voor de producten Niet-Leven en in oktober voor de producten Leven. Nu al voor de 10e keer in 19 edities won AG Insurance de prestigieuze Trofee van de Makelaars in Leven. In april van dit jaar gebeurde hetzelfde al voor de Trofee Niet-Leven. Net als in 2017, 2016 en 2015 opnieuw een dubbelslag voor AG Insurance, dat hiermee eens te meer zijn sterke reputatie bij de makelaars bevestigd ziet.   

 

Een prestigieuze prijs


De Trofee van de Makelaars wordt algemeen beschouwd als de meest prestigieuze van alle verzekeringstrofeeën. Terwijl in alle andere categorieën een jury van experts de winnaars bepaalt, wordt deze trofee toegekend op basis van een peiling bij de makelaars-leden van Feprabel.
“Deze prijs is het resultaat van de jarenlange nauwe samenwerking en van de vertrouwensrelatie met de makelaars,” zegt Edwin Klaps.

Edwin Klaps, Managing Director AG Insurance
“Makelaars zijn in de eerste plaats onafhankelijk, ze kiezen vrij de verzekeringsmaatschappijen waarmee ze willen samenwerken. Meer dan ooit is AG Insurance overtuigd van het belang van hun rol. We kiezen er dan ook bewust voor om de supportdiensten die we hen aanbieden, voortdurend uit te breiden. En daar belonen ze ons vandaag voor. We zijn vereerd door hun vertrouwen en ik wil hen hiervoor dan ook hartelijk bedanken. Ze kunnen rekenen op ons volledige engagement om hun toegevoegde waarde – vandaag en in de toekomst – te versterken. De markt voor de levensverzekeringen blijft voor AG Insurance een topprioriteit. We zijn vastberaden om een full player te blijven op het vlak van spaarproducten, beleggingen en pensioenopbouw.”Het beste VAPZ


Net als de voorbije drie jaar wint AG Insurance ook de Trofee van het beste VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen). Het VAPZ-gamma van AG Insurance biedt talrijke troeven, waaronder de zekerheid van een gewaarborgd rendement en de bescherming van de naasten dankzij de aanvullende dekkingen in arbeidsongeschiktheid en overlijden.

.

Frédéric Van Dieren, commercieel directeur:
“Deze prijs is geen toeval. AG Insurance is bijzonder actief in tweedepijlerproducten en beschikt over een ongeëvenaarde expertise in dit domein, net als de makelaars die hun klanten adviseren. Bovendien hebben we ons  aanbod in april van dit jaar nog uitgebreid. Dankzij de pensioenhervorming spelen we ook een hoofdrol in het kader van de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ). Met deze nieuwe offerte, hebben in België ongeveer 300 000 zelfstandigen zonder vennootschap voortaan een extra optie om hun pensioen op een fiscaal interessante manier voor te bereiden.”

 

     
Foto’s
  • decavivie04-jpg

  • decavivie03-jpg

  • decavivie02-jpg

  • decavivie01-jpg