Corporate 28/04/2016

AG Insurance wint opnieuw Trofee van de Makelaar

Op 27 april werden naar jaarlijkse gewoonte de Decavi Verzekeringstrofeeën Niet-Leven uitgereikt. AG Insurance sleepte er eens te meer de Trofee van de Makelaar in de wacht.

De Trofee van de makelaars is ongetwijfeld de meest prestigieuze van alle Verzekeringstrofeeën. Terwijl de winnaars in de andere categorieën gekozen worden door een jury van experts, wordt deze trofee toegekend op basis van een peiling bij makelaars, lid van Feprabel. Ze bekroont dan ook de verzekeraar die door de makelaars zelf beschouwd wordt als globaal de best presterende maatschappij.


Indrukwekkend palmares


Ook dit jaar ging die Trofee in Niet-leven dus opnieuw naar AG Insurance, dat in de loop der jaren een indrukwekkend palmares aan Makelaarstrofeeën heeft opgebouwd. Enkele maanden geleden sleepte AG Insurance trouwens ook al voor levensverzekeringen de Trofee van de makelaar in de wacht, net als de “Gulden regel” van de makelaarsfederatie FVF.

Edwin Klaps, Bestuurder - Directeur Makelaarskanaal & Niet-Leven: “De regelmaat waarmee AG Insurance deze prijs in de wacht sleept is een zoveelste bewijs van de kwaliteit en de duurzaamheid van ons partnership met de verzekeringsmakelaars. Hij vormt een belangrijke erkenning voor onze product- en distributiestrategie en is een bewijs van het vertrouwen dat de makelaars in ons stellen. Ik dank zowel de makelaars die ons hun stem hebben gegeven als al onze medewerkers, wiens expertise en dagelijkse inzet ongetwijfeld hebben bijgedragen tot deze nieuwe bekroning.”


Frédéric Van Dieren (Commercieel Directeur), Edwin Klaps (Bestuurder-Directeur Broker & Non-Life) en Bertrand Roosen (Directeur Marketing Non-Life) namen de Decavi-trofee van de makelaar in ontvangst.