Corporate 04/04/2019

Al 100 jaar dé Belgische expert in groepsverzekeringen

In 1919 was AG Insurance de eerste verzekeraar die een groepsverzekering op de markt bracht. Een eeuw later wordt die pioniersrol gevierd en in de kijker gezet in verschillende dagbladen en magazines.
 

Een kwalitatief pensioen is belangrijker dan ooit. En om daarvan te kunnen genieten, stellen meer dan 1 miljoen Belgen hun vertrouwen in AG Insurance. 100 jaar nadat AG Insurance als eerste het concept van een groepsverzekering lanceerde in ons land, spreken de cijfers voor zich: als marktleider beheert AG Insurance ondertussen 1 op 3 aanvullende pensioenplannen en 1 op 2 grote Belgische bedrijven/sectoren hebben zich bij AG Insurance aangesloten. 

 

Jean-Michel Kupper, Directeur Employee Benefits & Health Care:
We zijn al 100 jaar dé expert bij uitstek op het vlak van aanvullend pensioen, met een unieke expertise en een trackrecord van stabiele en positieve rendementen. En dankzij onze focus op de toekomst zijn we ook helemaal klaar voor de volgende 100 jaar. Die focus uit zich ook in de manier waarop we de pensioenpremies investeren:
verantwoord, duurzaam én Belgisch!De advertenties verschijnen deze dagen in De Tijd, De Morgen, De Standaard, L’Echo, Le Soir, La Libre Belgique, Trends en Trends/Tendances.

Documenten
Foto’s
  • 250x150Newsroompreview-jpg