Corporate 04/02/2020

AG voor de 8ste keer op rij ‘Top Employer’

Voor het achtste jaar op rij behaalt AG het ‘Top Employer’ label. 

Het Top Employers Institute bekroont elk jaar Belgische en internationale bedrijven die zich onderscheiden met hun HR-beleid. Het instituut onderwerpt het HR-beleid van de deelnemende bedrijven aan een grondige analyse. Het evalueert onder meer de verloning en andere voordelen, het opleidingsaanbod en de bedrijfscultuur.
 

Hoogste score sinds 2015

Een lijst van 100 vragen, een analyse van 600 HR-praktijken en –procedures: de auditeurs van het Top Employers Institute pakten de beoordeling ook dit jaar weer grondig aan. 

Hun conclusie: met zijn hoogste score sinds 2015, is AG meer dan ooit een uitstekend bedrijf om voor te werken. Reeds voor de achtste keer op rij mag AG dan ook het label van Top Employer dragen. Met name zijn inspanningen op het vlak van begeleiding van leidinggevenden, loopbaanbeheer en –opvolging en onboarding werden gewaardeerd.

 

Met ambitie voor de toekomst

HR-directeur Jan Heyvaert is bijzonder trots dat AG eens te meer dit kwaliteitslabel behaald heeft. 

“Ons HR-beleid in 1 zin? Onze medewerkers ondersteunen zodat ze het beste kunnen halen uit hun carrière en hun leven. Daarom blijven we elke dag werken aan een bedrijfscultuur waarin durven, leren, innoveren en kennis delen centraal staan. We lanceerden zopas een intern sociaal netwerk, dat het onze medewerkers nog eenvoudiger maakt om met elkaar in contact te komen, om hun expertise te delen en zelf bij te leren.”
“Om die ambitie kracht bij te zetten, zijn we nu ook een infrastructuur van levenslang leren aan het bouwen, waarin we onze medewerkers de modernste leermethoden en –technieken kunnen aanbieden. De AG Campus zal een katalysator zijn voor de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat we als bedrijf onze klanten en partners innovatieve oplossingen kunnen blijven bieden.”

 

     
Foto’s
  • belgaimage-161072026-full-jpg

  • belgaimage-161071875-full-jpg

  • TopEmployerBelgium2020-png