Corporate 05/12/2019

AG verzekert, investeert, ondersteunt en innoveert

De belangrijkste verzekeraar van het land profileert zich meer dan ooit als supporter van de Belgische samenleving, en dat gaat in december niet onopgemerkt voorbij.

AG legt zijn filosofie en drijfveer uit aan de hand van een eenvoudig principe: het leven is te mooi. Het moet hier en nu gebeuren. Als supporter nr.1 van onze drie miljoen klanten, willen we als verzekeraar zorg dragen voor wat écht telt: familie, gezondheid, pensioen, mobiliteit, ... Zo vinden zij de gemoedsrust die nodig is om voluit te kunnen leven.

Maar de we doen meer dan verzekeren. Als bedrijf met sterke Belgische roots ondersteunen we al bijna twee eeuwen lang de ontwikkeling en vooruitgang van onze economie, en met onze doordachte investeringskeuzes willen we actief bijdragen aan een betere samenleving. Daarnaast gaat AG ook meer en meer op zoek naar innovaties en technologieën die verder gaan dan verzekeren.

Om die boodschappen kracht bij te zetten, verschijnen deze week advertenties in De Tijd, De Morgen, De Standaard, L’Echo, Le Soir, La Libre Belgique, Trends en Trends/Tendances.

     
Documenten