Csr 10/08/2021

AG staat achter de Belgische paralympische atleten tijdens de komende Spelen

AG is al meer dan 10 jaar trouwe supporter van Paralympic Team Belgium. Zo dragen we ons steentje bij aan de ontwikkeling van de paralympische sport in België en moedigen we sporters met een beperking aan om hun droom na te jagen. De waarden die Paralympic Team Belgium uitdraagt (integratie, persoonlijke ontplooiing & verdraagzaamheid), sluiten nauw aan bij de bedrijfswaarden van AG.

Om de 4 jaar zijn de Paralympische Spelen hét hoogtepunt voor de paralympische sport. Gedurende 2 weken geven ’s werelds beste paralympiërs het allerbeste van zichzelf in de strijd om de medailles. Met een jaar vertraging gaan de Spelen in Tokio door van 24 augustus t.e.m. 5 september. Paralympic Team Belgium gaat met 31 atleten in 10 verschillende disciplines op zoek naar eremetaal.

Om de steun voor Paralympic Team Belgium tijdens de Paralympische Spelen extra in de verf te zetten, lanceert AG de campagne ‘Gaat niet bestaat niet’. Het doel van deze campagne is de paralympische atleten te tonen als de krachtige figuren die ze zijn. Mensen die zowel in hun sportieve als in hun dagelijkse leven hindernissen moeten overwinnen om hun doelen te bereiken. Zo zijn ze een inspiratiebron voor iedereen. 

De atleten in de kijker zijn: paralympisch tennisser, Joachim Gérard, en parawielrenner, Ewoud Vromant. 

Met deze campagne, die zowel op sociale media als op tv te zien zal zijn, willen we de paralympische sport een extra duwtje geven en deze uitzonderlijke atleten de aandacht geven die ze verdienen.

 

     
Foto’s
  • vignetteNewsroom-500×333-Paralympic-Ewoud-NL-jpg