Corporate 22/12/2017

Conac en AG Insurance bundelen krachten om sterker te staan in markt pensioenfondsen


Conac, gespecialiseerd in het beheren van pensioenfondsen, en AG Insurance, marktleider in het domein van collectieve pensioenverzekeringen, hebben zopas een akkoord bereikt waarbij AG Insurance de aandelen van Conac overneemt.


Dit akkoord zal beide partijen in staat stellen om sterker de uitdagingen van de snel evoluerende markt van de bedrijfs- en sectorpensioenen aan te gaan en de dienstverlening aan de klanten te versterken, benadrukken zowel Yvo Vermeylen, Algemeen Directeur van Conac, als Jean-Michel Kupper, Bestuurder - Directeur AG Employee Benefits.


Yvo Vermeylen
“Het akkoord met AG Insurance biedt Conac de beste garanties om de unieke dienstverlening van Conac verder te zetten, onze klanten optimaal te blijven bedienen en de uitdagingen van een markt in volle beweging aan te gaan.” 

Jean-Michel Kupper voegt daaraan toe:
“In het domein van de extralegale pensioenen is AG Insurance een globale speler, die zijn klanten alle types oplossingen aanbiedt en die constant inspeelt op toekomstige evoluties. De marktpositie en expertise van Conac in het specifieke domein van de pensioenfondsen zal ons aanbod verder versterken.”


Yvo Vermeylen benadrukt eveneens dat Conac haar klanten verder blijft bedienen als een afzonderlijke entiteit en met continuïteit in haar activiteiten en voor haar personeel.


Voor meer inlichtingen, contacteer:

Conac
Yvo Vermeylen, Algemeen Directeur
yvo.vermeylen@conac.be – tel.: 02/2270494


AG Insurance
Gerrit Feyaerts, Press Relations & Reputation
gerrit.feyaerts@aginsurance.be – tel.: 0486/388624

Over Conac
Conac is een Belgische dienstverlener voor pensioenfondsen en biedt op onafhankelijke wijze een one stop shop oplossing aan zodat versnippering en onnodige kosten vermeden kunnen worden. Conac biedt een gecertificeerde dienstverlening aan, met Brussel als kenniscentrum. Conac telt meer dan 40 gespecialiseerde medewerkers en bedient o.a. dank zij het internationaal actuarieel netwerk (zie www.abelicaglobal.com) belangrijke Belgische en pan-Europese pensioenfondsen. Voor meer info, raadpleeg www.conac.be


Over AG Insurance
​Met een globaal marktaandeel van 23,4% en een marktaandeel in Employee Benefits van 31 % (eind 2016) is AG Insurance marktleider op de Belgische verzekeringsmarkt. De expertise van AG Employee Benefits in pensioenplannen, groepsverzekeringen, invaliditeits- en hospitalisatieverzekeringen heeft reeds duizenden ondernemingen - zowel privé als openbaar – en verschillende sectoren overtuigd. Zijn gespecialiseerde medewerkers verlenen diensten aan meer dan 1.500.000 aangeslotenen.
​Voor meer info, raadpleeg www.agemployeebenefits.be

AG Insurance nv, E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW : BE 0404.494.849

     
Foto’s
  • Jean-Michel Kupper (AG Employee Benefits) - Yvo Vermeylen (Conac)

  • Wim Guilliams (CFO AG) - Hans De Cuyper (CEO AG) - Yvo Vermeylen (Conac)

  • Conac logo