Corporate 07/02/2018

AG Insurance voor de zesde keer verkozen tot Top Employer

Op dinsdag 6 februari vond de officiële toekenningsceremonie plaats van het label Top Employer in België. Voor het zesde jaar op rij behaalde AG Insurance het kwaliteitscertificaat, een mooie erkenning voor het HR-beleid.


Objectief kwaliteitslabel

'Top Employer' is een objectief en onafhankelijk label. In 2017 behaalden slechts 64 Belgische ondernemingen het certificaat ‘Top Employer’. Om dit certificaat te kunnen toekennen, hebben experts van het Top Employers Institute de laatste maanden het HR-beleid van talrijke Belgische en internationale ondernemingen onder de loep genomen.

Erkenning voor AG Insurance

De experts onderzochten verschillende aspecten, van het basisloon en de niet-financiële voordelen over het opleidingsaanbod en de bedrijfscultuur. Een lijst van 100 vragen, een analyse van 600 praktijken en procedures die te maken hebben met HR in de onderneming, … Het label Top Employer is de bekroning van een gezond en innovatief HR-beleid. Meer specifiek benadrukte het instituut voor 2018 de sterkte van AG Insurance op de volgende vlakken: talentmanagement, ontwikkeling van leadership, loopbaanbeheer, vervanging van medewerkers die vertrekken en bedrijfscultuur.


Voor HR-manager Jan Heyvaert vormt dit label zowel een erkenning als een motivatie: “Ik ben heel tevreden en trots dat AG Insurance opnieuw behoort tot de Belgische Top Employers. Dit bewijst dat we streven naar een gezond en efficiënt HR-beleid. Maar we mogen nu niet op onze lauweren gaan rusten! We hebben heel wat ambities voor 2018: we lanceren ons cafetariaplan en daarnaast blijven we ons opleidingsaanbod uitbreiden, zetten we in op een beter evenwicht tussen werk en privé en creëren we nieuwe loopbaanmogelijkheden. Op die manier tonen we dat we niet alleen supporter zijn van het leven van onze klanten, maar ook van dat van onze huidige én toekomstige medewerkers!”.

Meer weten over het Top Employers Institute, het onderzoek en de score van AG Insurance? Surf dan naar de website van Top Employer.

     
Foto’s
  • AG TOP EMPLOYER 6FEB2018-LR-019-jpg

  • AG TOP EMPLOYER 6FEB2018-LR-049-jpg

  • AG TOP EMPLOYER 6FEB2018-LR-042-jpg

  • AG TOP EMPLOYER 6FEB2018-LR-003-jpg

  • TopEmployerBelgium2018-png