Corporate 31/08/2017

​AG Insurance, al vier jaar supporter van de AG Memorial Van Damme

Voor het vierde jaar op rij is AG Insurance de titelpartner van de Memorial Van Damme. Deze 41e editie belooft alweer een topper van formaat te worden met de komst van niet minder dan 15 atleten die eerder deze maand goud behaalden op het WK atletiek in Londen. Voor AG Insurance sluit dit partnerschap perfect aan bij zijn missie als verzekeraar die de waarden van de sport hoog in het vaandel draagt.


“Als verzekeraar zijn gezondheid, solidariteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid belangrijke thema’s die nauw aansluiten bij onze missie”, stelt Nathalie Erdmanis, Director Strategic Marketing & Branding. “In dat kader steunen we tal van initiatieven om de Belgen aan te moedigen om een gezonde levensstijl aan te nemen. Ons partnerschap met een sportief uithangbord als de AG Memorial Van Damme, toch één van de grootste sportevenementen van het land, past perfect in deze visie. Des te meer omdat het een evenement is met een uitgesproken familiaal karakter, wat ook overeenstemt met onze positionering van verzekeraar van iedereen.” 


Supporter van jouw leven… en van de sport


De slogan ‘Supporter van jouw leven’ – sowieso al een duidelijke knipoog naar de sport – betekent voor AG Insurance dat hij zijn klanten wil steunen in al hun projecten, zodat ze hun leven met volle teugen kunnen leiden in de wetenschap dat ze gesteund worden door een sterke partner die altijd voor hen klaarstaat. Het begrip ‘supporter’ verwijst ook naar het enthousiasme, de inzet en de expertise van de 4.300 medewerkers die zich in hun contacten met de klant opstellen zoals het een echte supporter betaamt.


Puur Belgisch partnerschap


AG Insurance is een Belgische onderneming die al bijna 200 jaar verankerd is in de Belgische samenleving en in de loop der jaren is uitgegroeid tot leider op de verzekeringsmarkt. 


Nathalie Erdmanis, Director Strategic Marketing & Branding :

“Onze strategie en alle belangrijke beslissingen worden bepaald in België, een groot deel van onze investeringen gebeurt in België en draagt op die manier bij aan de welvaart van het land. Ook hier zien we een uitstekende ‘match’ met de AG Memorial Van Damme, één van de weinige Belgische topevenementen met internationale uitstraling.”


Editie 2017, finale van de Diamond League


De editie 2017 belooft spectaculair te worden. Nathalie Erdmanis: “Het feit dat de AG Memorial Van Damme dit jaar de finale van de Diamond League vormt, is een extra motivatie voor heel wat topatleten om dit seizoen nog één keer te schitteren. Niet minder dan 15 wereldkampioenen zakken af naar Brussel. Onder hen ook Nafissatou Thiam, onze wereld- en olympisch kampioene in de zevenkamp, die deze keer voor de overwinning gaat in het hoogspringen. Ik verwacht dus wel heel wat topprestaties en schitterende sportmomenten!”


Meer info over AG Memorial Van Damme.


     
Foto’s
  • Desktop-AGIMVD-NEWSROOM-banner-jpg